top of page

FIVE TO ONE, 5 1

Çdo ditë, nga e hëna deri të premten, ora 11.00-12.00 një program nga Kozeta Kurti

Pesë programe, të përfshira  në një të  vetëm, një hapësirë që nuk lë jashtë asgjë dhe askënd; art, kulturë, kuriozitete dhe aspekte të jetës sociale.

Reflektim mbi jetën e përditshme, emocionet e prapaskenave në kinema, biografi, shkencë dhe inovacion dhe udhëtim në kujtime për më shumë interaktivitet për dëgjuesit.

Ritransmetimi : e hënë e premte, ora 23:00

bottom of page