GERTA's 
PLAY ZONE

Gerta's Play Zone eshte një emision bashkëshoqërues i fundjavave që i drejtohet të gjithë familjes e cila është në makinë dhe po udhëton diku. Informacion soft i sjellë çdo dy kengë, permbledhur shkurt , por tejet interesant dhe shoqëruar me batuta apo koment nga prezantuesja.


Ndërhyrjet do jenë të përqendruara në ngjarjet më të rëndësishme të javës pa perfshire kronikë të zezë dhe politikë.
 

Fokusi kryesor : lifestyle, shëndetësi, showbiz nga vendi dhe bota, teknologji
dhe studime nga më të ndryshmet që i përkasin çdo fushe.


Gjithçka e sjellë në formë kurioziteti që të mbahet interesi i audiencës.


Muzika: Top 40 dhe çdo 5 këngë një element nostalgjik, pra një superhit i çdo
kohe. Muzikë gjithëpërfshirëse dhe gjatë gjithë kohës me ritëm.

gerta1_edited.jpg

Autorja :Gerta Heta

Gerta's Play Zone

Autorja

Gerta HETA

Gerta Heta, me një eksperiencë mbi 20 vjeçare në radio brenda dhe jashtë vendit (Top Albania Radio, Kiss FM 98.5, Mad Radio 105.7 dhe Kiss Fm Poughkeepsie NY 96.1mhz e 99.3 mhz) , një nga zërat femërore radiofonik më të dashur në Shqipëri.

gerta_edited.jpg