top of page

GERTA'S PLAY ZONE

Çdo ditë nga e hëna  në të premte ora 16:00-  18:00 si dhe ritransmetim gjatë fundavës

Një emision bashkë shoqërues që i drejtohet të gjitha grupmoshave veçanërisht gjatë qendrimit në makinë apo çdo ambient tjetër. Informacion soft i sjellë çdo dy kengë, permbledhur shkurt , por tejet interesant shoqëruar me batuta apo koment nga prezantuesja. Ndërhyrjet do jenë të përqendruara në ngjarjet më të rëndësishme të javës pa përfshirë kronikë të zezë apo politikë.

Fokusi kryesor : lifestyle, shëndetësi, showbiz nga vendi dhe bota, teknologji dhe studime nga më të ndryshmet që i përkasin çdo fushe.

Gjithçka e sjellë në formë kurioziteti që të mbahet interesi i audiencës.

Muzika: Top 40 dhe çdo 5 këngë një element nostalgjik, pra një superhit i çdo kohe.

Muzikë gjithëpërfshirëse dhe gjatë gjithë kohës me ritëm.

8.png
bottom of page