top of page
download (15).png
Home: Welcome
Stream

#NowPlaying in our streams

download (15).png
#KushJemi
#PlayRadioAlbania

Play Radio Albania  është një realitet i ri radiofonik në Shqipëri që transmeton në FM dhe Online (TIRANË 91.1 , DURRËS 101.8 , FIER 104.4 , VLORË 102.7 , SARANDË 88.6 ).  Play Radio , u konceptua dhe lindi si një projekt unik në tregun radiofonik shqiptar, projekt i cili në të njëjtën kohë mundëson:

· Dëgjimin e radios në FM me një shtrirje të gjerë nga Tirana deri në skajin më të fundit jugor të Shqipërisë 

· Dëgjimin e radios në internet në gjithë globin [www.playfm.al]

· Dëgjimin e radios në smartphone ose tablet , apo çdo paisje smart , me një aplikacion shumë inovativ, i vetmi në llojin e tij

 

PLAY HITS LOUD!  Radio që të nxit ta dëgjosh këngën tënde të preferuar me zë të lartë. Muzikë e zgjedhur me kujdes dhe plot “shije” , emisione radiofonike të koceptuara për të përmbushur çdo nevojë , nxisin dëgjuesin të jetë besnik ndaj nesh. Ekziston një lidhje e veçantë midis nesh dhe dëgjuesve tanë , kemi të njejtat shije , frymëzohemi që çdo ditë të përcjellim pozitivitet , të ecim përpara dhe të ndërtojmë gjëra të mëdha!

Kush jemi
Abstract Linear Background
#PlayCast 

Nuk e dëgjuat dot emisonin tuaj të preferuar?

 

Në seksionin #PlayCast, do të gjeni të gjitha episodet, për t'i dëgjuar kur të doni dhe me kë të dëshironi!

Lëvizni nëpër Player më poshtë dhe bëni zgjedhjen tuaj. Play Radio Albania nxit dëshirën tuaj për muzikë dhe argëtim!

PlayCast
Programe
download (15).png
#PlayShow
download (15).png
Ekipi ynë
#PlayTeam
download (15).png
#PlayPartners
logo_w220.png
otp-logo.png
play partners
download.webp
union (1).png
Partnere
download (15).png
Icon.png
bottom of page